ANALYSEREN

ANALYSEREN

WindroseHQ blinkt uit tussen de andere advertising bureau’s door de diepgaande analyses van campagnes voor klanten. Wij hebben alles in huis om precies te zien wat goed werkt binnen jouw campagnes. Daarnaast kunnen we uit deze data weer nieuwe/optimalisatie plannen smeden voor ad content. 

VRIJBLIJVEND ADVIES nodig?

Laat jouw gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op!

Optimaliseren

Aanbevelingen voor optimalisatie van de content worden gedaan op basis van analyses van de campagnes

rapportages

We nemen jou helemaal mee in een rapportage met begrijpelijke taal met inzichten waar je direct wat mee kan

Op jou gericht

Rapportages worden helemaal afgestemd op jouw wensen en de KPI’s die belangrijk zijn voor jouw bedrijf

Waarom jij zou moeten kiezen voor

Analyse

Wanneer een campagne een tijdje heeft gedraaid wordt er een ad performance analyse uitgevoerd op basis van de afgelopen data. Een ad performance analyse laat precies zien hoe goed bepaalde advertenties hebben gepresteerd per fase. 

 

Na een analyse wordt er speciaal een rapportage voor jou gemaakt. Een rapport wordt altijd afgestemd op jouw wensen. Welke data wil jij wel weten en welke data kunnen we achterwege laten? Wij maken een rapport met duidelijke taal en cijfers, waar jij wat aan hebt.

 

Vanuit het rapport kunnen er aanbevelingen worden gedaan voor de lopende of toekomstige campagnes. Vanuit een 

analyse is er goed te zien wat er goed werkt en wat minder goed werkt. Op basis van deze data kunnen wij aanbeveling doen, die mee kunnen worden genomen in een e-commerce strategie of content strategie. Ook nemen we kennis uit rapportages van andere klanten mee in jouw campagnes. Zo blijven we telkens op de hoogte van de beste content en kunnen we dit ook bij jou inzetten.

 

De analyses zorgen ervoor dat de content die we maken een achterliggende gedachte hebben en ook goed werken op basis van de data.

Ga met ons

dé samenwerking aan

Ga met ons

Dé samenwerking aan

wat wij doen voor

Isabel Bernard

Isabel Bernard is een gouden sieraden merk met een Frans tintje. Naast sieraden worden er ook tassen en andere accessoires verkocht. 

 

Sinds Isabel Bernard is gestart werken wij al met dit geweldige merk samen. We zijn hierbij betrokken op het gebied van het managen van de social campagnes, de strategie achter de content en de content creatie. Binnen 3 jaar zijn we samen enorm gegroeid en we zijn nog lang niet klaar!

Klanten waar wij

Succes mee behalen

Ga met ons

dé samenwerking aan

Ga met ons

Dé samenwerking aan

VRIJBLIJVEND ADVIES nodig?

Laat jouw gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op!

Bedankt! Je hoort binnen één werkdag wat van ons.