ANIMATIE

ANIMATIE

Animaties inzetten voor jouw advertenties? Wij maken animatie ads die geoptimaliseerd zijn voor Social. Verhoog de CTR en verbeter de performance van jouw campagnes. Neem contact op en we vertellen je precies hoe we voor jouw campagnes een animatie in kunnen zetten.

VRIJBLIJVEND ADVIES nodig?

Laat jouw gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op!

Elementen uitlichten

Bepaalde elementen van een single image kunnen meer worden uitgelicht, waardoor deze snel de aandacht van de gebruiker trekken

Inspelen op wensen

Met een animatie kan er worden ingespeeld op de wensen van jou en de behoefte van jouw doelgroep

Uitgebreid of simpel

Een animatie kan zo uitgebreid of simpel mogelijk naar jouw wensen worden uitgewerkt

Waarom jij zou moeten kiezen voor

animatie

Een animatie is een single image variant, waarbij we meerdere elementen binnen de afbeelding kunnen laten bewegen. De elementen kunnen van alles zijn, bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen of teksten. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker zijn aandacht vestigt op bewegingen en je diegene hiermee kan uitlokken tot interactie. Dit maakt de advertentie heel dynamisch, wat ervoor zorgt dat de advertenties goed opvallen bij de gebruiker.

Een animatie kan voor social advertising en Pinterest advertising worden ingezet en kan verschillende uitingen bevatten. Met beperkte middelen kan er al een mooie animatie worden gemaakt, hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Wanneer er een animatie wordt gemaakt, luisteren we naar jouw wensen en de behoefte van de doelgroep. Op deze manier kan het zo uitgebreid of simpel zijn, zoals jij het wil. 

Ga met ons

dé samenwerking aan

Ga met ons

Dé samenwerking aan

wat wij doen voor

FLOER

Floer is een vloeren merk van Nederlandse bodem. Intussen werken we al sinds 2019 samen met Floer. Als we er op terugkijken kunnen we het een zeer succesvolle en leuke samenwerking noemen. Voor Floer zetten we advertenties in via Facebook, Instagram en Pinterest. Ook helpen we met de content strategie en content creatie. We combineren hierbij online met offline, aangezien Floer veel fysieke dealers heeft waar de vloeren gekocht kunnen worden door de consument. Lastig meetbaar, maar hier hebben we iets op bedacht!

Ga met ons

dé samenwerking aan

Klanten waar wij

Succes mee behalen

Ga met ons

Dé samenwerking aan

VRIJBLIJVEND ADVIES nodig?

Laat jouw gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op!

Bedankt! Je hoort binnen één werkdag wat van ons.