OPTIMALISATIE

OPTIMALISATIE

We zijn altijd bezig om onze content nog beter te maken, zodat jij de beste ads in je campagne hebt. We analyseren de campagnes steeds om de best presterende ads te creëren. Hierdoor kunnen we stellen dat wij data driven content inzetten.

VRIJBLIJVEND ADVIES nodig?

Laat jouw gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op!

Data drive

We analyseren de content op basis van verschillende KPI’s en zullen de content optimaliseren op basis van de data

Nog beter maken

Wij willen altijd goed, beter, best voor de campagnes van onze klanten

Andere plaatsing

Optimalisatie kan niet alleen voordelig zijn voor de advertenties, maar ook voor organische content die jij zelf ik kan zetten

Waarom jij zou moeten kiezen voor

Content optimalisatie

content optimalisatie

In samenwerking met de campagne managers kunnen er voorstellen worden gedaan voor content optimalisatie. Zo’n voorstel wordt gedaan aan de hand van analyses, waar wij continu mee bezig zijn. Tijdens zo’n analyse wordt er gekeken naar de data en kan er precies worden gezien welke content goed of minder goed heeft gewerkt. De advertenties die minder goed presteerden, laten we achterwege en de beste gaan we opnieuw bekijken. 

 

Wanneer we het idee hebben voor optimalisatie wordt er gekeken naar het soort content en de invalshoeken hiervan. Zo kunnen we precies zien waar nog kansen liggen en op welke manier we kunnen gaan optimaliseren. Op basis hiervan wordt een plan uitgewerkt en dit wordt zo snel mogelijk doorgevoerd in de nieuwe campagnes.

Vaak gaan we voor de best presterende advertenties nieuwe varianten maken. De nieuwe varianten laten we testen bij de gebruiker en dit gaat door totdat we de best scorende content hebben. 


Niet alleen voeren we de content optimalisatie uit in jouw campagnes, maar de kennis die we hierbij opdoen, nemen we ook mee naar andere klanten. Op deze manier weten we precies welke content voor jou goed werkt en zouden we dit weer kunnen testen bij andere klanten.

Ga met ons

dé samenwerking aan

Ga met ons

Dé samenwerking aan

wat wij doen voor

FLOER

Floer is een vloeren merk van Nederlandse bodem. Intussen werken we al sinds 2019 samen met Floer. Als we er op terugkijken kunnen we het een zeer succesvolle en leuke samenwerking noemen. Voor Floer zetten we advertenties in via Facebook, Instagram en Pinterest. Ook helpen we met de content strategie en content creatie. We combineren hierbij online met offline, aangezien Floer veel fysieke dealers heeft waar de vloeren gekocht kunnen worden door de consument. Lastig meetbaar, maar hier hebben we iets op bedacht!

Ga met ons

dé samenwerking aan

Klanten waar wij

Succes mee behalen

Ga met ons

Dé samenwerking aan

VRIJBLIJVEND ADVIES nodig?

Laat jouw gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op!

Bedankt! Je hoort binnen één werkdag wat van ons.