• Home
  • E-commerce programma

E-commerce programma

De groeiversneller voor jullie bedrijf.

Met Windrose nemen we de leiding en tillen we jullie bedrijf naar nieuwe hoogtes. Krijg direct toegang tot een overvloed aan expertise. Ontdek met ons hoe je groeit en omzet verdubbelt, zoals Wovar, of dezelfde erkenning krijgt als de bedrijven Floer en ETQ. Onze specialisten kijken samen met jullie naar de beste strategieën om concurrenten een stap voor te zijn.

Meer weten over ons programma?

Onze specialismen

De basis voor een omzetboost

Samen zetten we de eerste stappen om jullie bedrijf te laten groeien. Zie Windrose als hoofdaannemer, waar wij ervoor zorgen dat jullie bedrijf echt kan opschalen. Dit doen we door per bedrijf af te wegen welk van onze specialisten aan tafel worden gezet, om vervolgens de beste marketing strategieën uit te rollen.

SEO

SEO is bij ons meer dan keywords analyseren en technische aspecten verbeteren. Het is het creëren van een ideale gebruikerservaring en waardevolle content. Samen met jullie kijken we naar een optimale strategie om niet alleen de zichtbaarheid te verhogen, maar ook jullie merk te onderscheiden.

Ontdek SEO

SEA

Via doelgerichte campagnes vergroten we de zichtbaarheid van jullie bedrijf en trekken nieuwe klanten aan. We focussen ons binnen adverteren niet alleen op Google, maar zijn ook specialisten op het gebied van Microsoft advertertenties.

Ontdek SEA

Klaviyo e-mailmarketing

Laat ons jullie meenemen in de mogelijkheden binnen Klaviyo. Van het grondig analyseren van het gedrag van de doelgroep tot het nauwkeurig segmenteren van je mailinglijst en het automatiseren van gepersonaliseerde e-mailcampagnes. E-mailmarketing is een krachtig en veelzijdig instrument om jullie conversies te verhogen. Wij leren je hoe je dit effectief inzet.

Ontdek e-mailmarketing

Social advertising

Beheer en creatie van social media campagnes gebeurt bij ons onder één dak. We zijn experts in adverteren op platformen als Facebook, Instagram, Pinterest en TikTok. Laat ons jullie merk versterken en de interactie met jullie doelgroep vergroten.

Ontdek social advertising

Onze e-commerce partners

20+ Jaren van resultaten en ervaring
43 Bedrijven die wij hebben geholpen met groeien
ETQ Amsterdam
ETQ Amsterdam
ETQ creëert een modern minimalistisch perspectief op schoenen en kleding. Samen creëren wij jaarlijks online groei, met een verdubbeling in winstgevenheid sinds de samenwerking.
Groothandel Wiljan
Groothandel Wiljan
Wiljan heeft met zijn uitgebreide assortiment al meer dan 30 jaar een groothandel op het gebied van decoratie. Wij voorzien Wiljan al jarenlang van onze expertise en bieden hem van A tot Z onze specialismen in e-commerce en development aan.
TOV Essentials
TOV Essentials
Gouden sieraden handgemaakt van echt massief 14 karaat goud, dat is waar TOV Essentials voor staat. Met de focus op inspirerende content binnen een sterk marketingconcept, lanceert TOV als een raket binnen de sieradenmarkt.
Cookinglife
Cookinglife
Cookinglife, de retailer gespecialiseerd in keuken- en kookgerei, is al jarenlang onze partner. Ons team is onder andere verantwoordelijk voor de ontwikkeling en onderhoud van de site, waarbij we zorgen voor een optimale gebruiksvriendelijkhied.
Fietsunie
Fietsunie
Fietsunie is de grootste E-bike specialist van Nederland. Samen zijn we een sterk team en bieden we ondersteuning op verschillende fronten. Zo voorzien we de site van relevante content en beheren en optimaliseren we advertenties.
De Houtboer
De Houtboer
De Houtboer is voorzien van een grote voorraad houtsoorten voor de meest uiteenlopende toepassingen. Door onze samenwerking bieden we een sterke fundering om verder te groeien.
Veel Liefs
Veel Liefs
Veel Liefs is een Groningse groothandel. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt zoetwaren in unieke cadeauverpakkingen. Met onze samenwerking zorgen we dat we de juiste mensen bereiken en conversies verhogen om Veel Liefs tot een groter succes te maken.
Mijn Auto Onderdelen
Mijn Auto Onderdelen
Mijn Auto Onderdelen, met een indrukkende voorraad van meer dan 2 miljoen onderdelen, is een dynamische klant. We richten ons specifiek op contentcreatie, waarbij we voortdurende d emarkt analyseren om nieuwe kansen te ontdekken en hun zichtbaarheid vergroten.

Veelgestelde vragen

Vind hier antwoorden op de belangrijkste vragen over ons e-commerce programma:

Heb je nog vragen? We zijn er om je te helpen.
Neem contact met ons op

Is jullie bedrijf geschikt?

Bij Windrose zijn we selectief. Voor elke partner hebben wij een lange en intensieve samenwerking voor ogen. We doen het samen en moeten samen aan de bak. Denk jij dat jullie bedrijf geschikt is voor een samenwerking? Wij horen graag waarom!