• Home
  • E-mailmarketing

Klaviyo e-mailmarketing
Bereik jullie doelgroep direct, stimuleer betrokkenheid en verhoog conversies.

Breng de boodschap over naar klanten of andere geïnteresseerden via e-mailmarketing. Verhoog jullie zichtbaarheid. Promoot regelmatig producten of diensten via dit kanaal en blijf top-of-mind bij de doelgroep. Ontdek de verschillende doeleinden van e-mailmarketing en waar het goed voor is.

De verschillende doeleinden

Informatieve e-mails

Informeer klanten met content die ertoe doet. Informatieve e-mails houden klanten op de hoogte over de laatste ontwikkelingen binnen het bedrijf, geven specifieke informatie over een product of dienst of bevatten bijvoorbeeld tips en tricks. Bouw samen met ons meer vertrouwen op naar de klant en laat de expertise van jullie bedrijf uitblinken

Conversie e-mails

Met de juiste call-to-actions in jullie e-mails worden lezers, klanten en maximaliseren we conversies. We duiken ons in de reden achter aankoopbeslissingen en creëren samen e-mails die de behoeften en wensen van jullie publiek vervullen.

Actie e-mails

Of je nu een nieuw product lanceert, een speciale aanbieding hebt of een exclusieve uitnodiging stuurt, met actie e-mails stimuleer je betrokkenheid bij je doelgroep. De e-mails haken in op speciale momenten, zoals Kerst of Black Friday. Trek de aandacht en laat lezers tot actie overgaan met deze e-mails.

Automations

Bereik je klanten altijd op het juiste moment met de juiste boodschap: van welkomstmails tot verjaardagsewensen en herinneringen bij het verlaten van het winkelmandje. Door gebruik te maken van automations e-mails verhogen jullie klanttevredenheid en klantenbinding met het bedrijf.

Onze werkwijze

Groei met Klaviyo E-mailmarketing

Voor elke klant hanteren we de strategie die daarbij past. We kijken samen waar de prioriteiten liggen en stemmen onze aanpak hierop aan:

01

Doelstellingen bepalen

We stellen op basis van jullie doelstellingen een e-mailstrategie op. We brengen hier in kaart wie je klanten zijn, waar de behoefte ligt en hoe we samen relevante input leveren aan jullie doelgroep

02

Account inrichten

Vervolgens richten we jullie persoonlijke Klaviyo account in. We importeren en actualiseren de (bestaande) memberlist om een betrouwbare database te creëren.

03

Branding van de e-mails

Daarna bouwen en ontwerpen we een template op basis van jullie huisstijl en wensen. Deze vormt de basis voor alle campagnes.

04

Planning

Wanneer het voorwerk klaar is, beginnen we met een jaarplanning. Samen brainstormen we over relevante onderwerpen en acties. We plannen vaste en persoonlijke inhaakmomenten voor binnen de campagnes.

05

Aan de slag

De strategische experts en het uitvoerende team gaan aan de slag. We houden jullie nauw betrokken. Zo zijn we er zeker van dat we de juiste uitingen communiceren en jullie expertise overkomt op de klant.

06

Analyseren

De campagnes leveren veel data op. Deze gebruiken we uitgebreid om een segmentatieplan op te stellen. Hierdoor stemmen we de campagnes nóg beter af en bedienen we de klant optimaal.

07

Klantcontact

Bij ons staat klantcontact op nummer 1. We zijn daarom altijd bereikbaar voor vragen en adviezen. Daarnaast bespreken we maandelijks met jullie de resultaten. We focussen ons optimaal op jullie doelstellingen en waar de potentie ligt om te groeien.

01 out of 01

Onze e-mailmarketing partners

20+ Jaar of resulaten en ervaring
43 Bedrijven die we hebben helpen groeien
Fietsunie
Fietsunie
Fietsunie is de grootste E-bike specialist van Nederland. Samen zijn we een sterk team en bieden we ondersteuning op verschillende fronten. Zo voorzien we de site van relevante content en beheren en optimaliseren we advertenties.
Groothandel Wiljan
Groothandel Wiljan
Wiljan heeft met zijn uitgebreide assoritment al meer dan 30 jaar een groothandel op het gebied van decoratie. Wij voorzien Wiljan al jarenlang van onze expertise en bieden hem van A tot Z onze specialismen in e-commerce en development aan.
Veel Liefs
Veel Liefs
Veel Liefs is een Groningse groothandel. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt zoetwaren in unieke cadeauverpakkingen. Met onze samenwerking zorgen we dat we de juiste mensen bereiken en conversies verhogen om Veel Liefs tot een groter succes te maken.
De Houtboer
De Houtboer
De Houtboer is voorzien van een grote voorraad houtsoorten voor de meest uiteenlopende toepassingen. Door onze samenwerking bieden we een sterke fundering om verder te groeien.
Oil control Systems
Oil control Systems
Van lekbakken tot spill kits. Oil Control Systems is de vloeistofopvang specialist en weet door onze samenwerking nóg meer bedrijven te voorzien van veilige oplossingen.
Vlieg-er-uit
Vlieg-er-uit
Samen met Vlieg-er-uit boosten we hun verkoop van spellen, speelgoed en vliegers. We trekken klanten aan door slimme advertenties en houden ze betrokken via effectieve e-mailmarketing.

Veelgestelde vragen

Vind hier antwoorden op de belangrijkste vragen over E-mailmarketing met Klaviyo:

Heb je nog vragen? We zijn er om je te helpen.
Neem contact met ons op

Is jullie bedrijf geschikt?

Bij Windrose zijn we selectief. Voor elke partner hebben wij een lange en intensieve samenwerking voor ogen. We doen het samen en moeten samen aan de bak. Denk jij dat jullie bedrijf geschikt is voor een samenwerking? Wij horen graag waarom!