OVERZICHT TIPS & TRICKS

Tof dat je geïnteresseerd bent in onze Tips & Tricks. Ons team heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd op het gebied van Social Advertising. Het zou egoïstisch zijn om dat allemaal voor onszelf te houden. Tijd om onze kennis te delen!

Hierbij een overzicht van de 6x6 serie Tips & Tricks waarin belangrijke aspecten, best practices en adviezen op het gebied van Social Advertising en Video Ads aan bod komen. We hopen jou te kunnen inspireren met deze downloads, check ze hier eenvoudig en snel!

6 GOUDEN REGELS VOOR WINSTGEVENDE DOELGROEPEN

Na het lezen van deze download, weet jij hoe je in het vervolg geen tijd meer hoeft te verspillen aan consumenten die geen interesse hebben in jouw business.

6 MUST DO'S VOOR VIDEO ADS DIE CONVERSIES OPLEVEREN

Een indruk achterlaten met Video Ads? Wij leggen jou in deze download uit hoe jij door middel van de juiste specificaties en tips indrukwekkende Social Video Ads maakt.

6 TIPS VOOR AD TEKSTEN DIE TOT INTERACTIE LEIDEN

De content van een Ad is erg belangrijk, maar hoe zorg je voor een goede begeleidende tekst (copy) bij de Social Ads? Wij geven jou in deze download enkele tips om aan de slag te gaan.

6 TRICKS OM HET MEESTE RENDEMENT UIT DE FB PIXEL TE HALEN

De Facebook Pixel is de bron voor het succes van adverteren op Facebook en Instagram. Wij delen hoe jij het maximale uit dit codefragment kunt halen.

6 TIPS WAARDOOR REMARKETING MEER SALES OPLEVERT

Hoe kunnen wij nou bepalen of remarketing écht van toegevoegde waarde is of dat conversies zonder remarketing ook wel waren gerealiseerd? Leer hierover in deze download.