SALESPAGE 

SALESPAGE

Je hebt een campagne lopen maar nog geen goede webpagina waar mensen op terecht komen na doorgeklikt te hebben? Laat ons content team kijken naar een bestaande salespage of laat ons een nieuwe salespage creëren. Wij hebben alle kennis in huis om converterende salespage te ontwerpen.

VRIJBLIJVEND ADVIES nodig?

Laat jouw gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op!

Verder kijken

Met een salespage kijken we verder dan alleen de advertenties

bewezen formule

We hebben de juiste formule om een bezoeker van de salespage om te switchen naar een klant

Optimaliseren

 Huidige salespages kunnen worden geoptimaliseerd of we maken een geheel nieuwe salespage voor jou

Waarom jij zou moeten kiezen voor

salespage

Een salespage is een pagina waar de doelgroep naar wordt doorgestuurd wanneer diegene op een social advertentie heeft geklikt. Deze pagina moet ervoor zorgen dat de doelgroep overtuigd raakt om jouw product te kopen. 

 

Door onze kennis en ervaring hebben we een bewezen formule, die ervoor zorgt dat een bezoeker van de salespage een klant wordt. We werken met bepaalde elementen die de overtuiging versterkt bij de gebruiker.

Door het maken van een salespage kijken we verder dan alleen de advertenties. Op deze manier kunnen we de salespage zo inrichten dat klanten naar het aankoopproces worden gebracht. 


Huidige salespages kunnen we bekijken, een voorstel doen voor optimalisatie en dit doorvoeren. Ook kunnen wij salespages vanaf het begin ontwerpen en uitwerken.

Ga met ons

dé samenwerking aan

Ga met ons

Dé samenwerking aan

wat wij doen voor

FLOER

Floer is een vloeren merk van Nederlandse bodem. Intussen werken we al sinds 2019 samen met Floer. Als we er op terugkijken kunnen we het een zeer succesvolle en leuke samenwerking noemen. Voor Floer zetten we advertenties in via Facebook, Instagram en Pinterest. Ook helpen we met de content strategie en content creatie. We combineren hierbij online met offline, aangezien Floer veel fysieke dealers heeft waar de vloeren gekocht kunnen worden door de consument. Lastig meetbaar, maar hier hebben we iets op bedacht!

Ga met ons

dé samenwerking aan

Klanten waar wij

Succes mee behalen

Ga met ons

Dé samenwerking aan

VRIJBLIJVEND ADVIES nodig?

Laat jouw gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op!

Bedankt! Je hoort binnen één werkdag wat van ons.