Search Engine Advertising
Breng met ons jullie site, merk of product onder de aandacht.

Door online advertising leiden we jullie doelgroep door iedere fase van de online marketing funnel. Zo halen we jullie doelgroep op het juiste moment binnen op de website. Samen hanteren we de juiste strategieën en voorzien we in jullie doelen.

Onze specialismen

Google Advertising

Geef je zichtbaarheid een enorme boost met Google Advertising. Bereik door de targetingopties klanten precies op het moment dat ze zoeken naar wat jullie aanbieden. Analyseer en optimaliseer campagnes met realtime data om je ROI te maximaliseren. Laat ons je meenemen in de stap naar flexibel en effectief adverteren op Google.

Microsoft Advertising

Bereik concurrentievoordeel met Microsoft Advertsing. Trek klanten aan door te adverteren op Bing en andere sites van Microsoft en kies wie de advertenties ziet. Wij  specialiseren en optimaliseren deze campagnes en vergroten zichtbaarheid. Ervaar hoe Microsoft Advertsing jullie bedrijf naar nieuwe hoogtes tilt.

POAS structuur

Versterk jullie online strategie met onze POAS structuur. Betaal alleen voor advertentieresultaten die bijdragen aan jullie doelstellingen met focus op performance. Ons team van SEA experts staan voor jullie klaar om de campagnes te verfijnen en besteden elke euro effectief. Maximaliseer prestaties en rendement met Windrose.

Onze SEA partners

20+ Jaar of resulaten en ervaring
43 Bedrijven die we hebben helpen groeien
Fietsunie
Fietsunie
Fietsunie is de grootste E-bike specialist van Nederland. Samen zijn we een sterk team en bieden we ondersteuning op verschillende fronten. Zo voorzien we de site van relevante content en beheren en optimaliseren we advertenties.
De Houtboer
De Houtboer
De Houtboer is voorzien van een grote voorraad houtsoorten voor de meest uiteenlopende toepassingen. Door onze samenwerking bieden we een sterke fundering om verder te groeien.
Perdok
Perdok
Perdok verduurzaamt en elektrificeert fabrieksprocessen. Wij garanderen optimale sitefunctionaliteit en vergroten de zichtbaarheid. Hierdoor communiceert het bedrijf hun missie beter, bereikt het een groter publiek en maximaliseert groei.
Veel Liefs
Veel Liefs
Veel Liefs is een Groningse groothandelaar. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt zoetwaren in unieke cadeauverpakkingen. Met onze samenwerking zorgen we dat we de juiste mensen bereiken en conversies verhogen om Veel Liefs tot een groter succes te maken.

Veelgestelde vragen

Vind hier antwoorden op de belangrijkste vragen over SEA:

Heb je nog vragen? We zijn er om je te helpen.
Neem contact met ons op

Is jullie bedrijf geschikt?

Bij Windrose zijn we selectief. Voor elke partner hebben wij een lange en intensieve samenwerking voor ogen. We doen het samen en moeten samen aan de bak. Denk jij dat jullie bedrijf geschikt is voor een samenwerking? Wij horen graag waarom!