SOCIAL ADVERTISING

SOCIAL ADVERTISING

Meer resultaat halen uit Social Advertising? Bij WindroseHQ specialiseren we ons op het gebied van social advertising en bijpassende en converterende content creatie. Bij ons heb je het campagne management en de creatie van converterende advertenties onder één dak. Hierdoor zijn wij in staat om keihard te groeien samen met onze klanten. En kunnen we onszelf de specialist van Nederland noemen op het gebied van social ads.

VRIJBLIJVEND ADVIES nodig?

Laat jouw gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op!

complete campagne

We zijn in staat om een complete campagne uit te denken en om deze vervolgens te verwerken via alle gewenste social kanalen

Bewezen track record

We hebben meerdere klanten waarbij we vanaf 0 zijn begonnen en waar we samen enorm mee gegroeid zijn.

Alles onder één dak

Omdat wij de advertentie content ook maken voor onze klanten kunnen we extreem snel schakelen om resultaten te verbeteren

Waarom jij zou moeten kiezen voor

Social advertising

Social advertising is adverteren via Social Media voor jouw bedrijf, product of dienst. Wij focussen ons op social en zijn hierdoor de specialisten op het gebied van adverteren via Facebook, Instagram, Pinterest en Youtube.

 

Er wordt samen met jou nagedacht over hoe een campagne het beste kan worden ingestoken. Ook kunnen we op een breder niveau meedenken met bijvoorbeeld acties, producten of targeting van de doelgroep. Het plan wordt uitgewerkt tot een strategie, die de campagne manager zal gaan uitwerken in een daadwerkelijke campagne.

Binnen een campagne worden advertenties ingezet die passende content bevatten. Achter de content houden verschillende strategieën zich schuil, waar wij jou in mee kunnen nemen. Wanneer alles helemaal naar jouw wens is, kunnen we live gaan op de sociale media platformen. 

Vervolgens zijn we continue bezig met het monitoren van de lopende campagnes. Hier maken we analyses van die inzichten geven voor nieuwe campagnes. Ook kunnen we uit analyses nieuwe plannen voor content optimalisatie maken. 

Ga met ons

dé samenwerking aan

Ga met ons

Dé samenwerking aan

wat wij doen voor

Isabel Bernard

Isabel Bernard is een gouden sieraden merk met een Frans tintje. Naast sieraden worden er ook tassen en andere accessoires verkocht. 

 

Sinds Isabel Bernard is gestart werken wij al met dit geweldige merk samen. We zijn hierbij betrokken op het gebied van het managen van de social campagnes, de strategie achter de content en de content creatie. Binnen 2 jaar zijn we samen enorm gegroeid en we zijn nog lang niet klaar!

Mockup Isabel Bernard 2

Internationalisering

Klanten waar wij

Succes mee behalen

Ga met ons

dé samenwerking aan

Ga met ons

Dé samenwerking aan

VRIJBLIJVEND ADVIES nodig?

Laat jouw gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op!

Bedankt! Je hoort binnen één werkdag wat van ons.