• Home
  • Social advertising

Social advertising
Bereik de juiste doelgroep op het juiste moment en de juiste plek.

Focus op leeftijd, locatie en interesses met social advertising. Met krachtige strategieën bereiken we specifieke doelgroepen, verhogen we conversies en versterken we de klantenbinding

Onze specialismen

META advertising

Bereik de juiste doelgroep op het juiste moment. Met een veelvoud aan data en de beste ROAS is META hét platform. Effectief adverteren op Facebook en Instagram kan al met een klein budget. Spreek jullie doelgroep aan en speel in op alle fases in de Customer Journey.

Pinterest advertising

Benut de visuele kracht van Pinterest advertenties. Presenteer jullie merk effectief en breng het continue onder de aandacht bij een breed publiek. Onze strategieën stimuleren herhaalde interactie en verhogen de zichtbaarheid en conversiekansen van jullie producten of diensten. 

Tiktok advertising

Maak gebruik van TikToks: focus op trends en entertainment en presenteer het merk  aan een jong en dynamisch publiek. Het sterke algoritme, gecombineerd met creatieve expressie, verbeteren de zichtbaarheid, betrokkenheid en conversies van jullie bedrijf.

Job marketing

Ontdek de kracht van het adverteren via social media en transformeer jullie wervingsproces. Zet de eerste stap naar een schaalbare en effectieve manier van het vinden van goed personeel. Ontdek onze ervaring met Job Marketing.

Onze werkwijze

groeien met social advertising

Voor elke klant hanteren we de strategie die daarbij past. We kijken samen waar de prioriteiten liggen en stemmen onze aanpak hierop aan:

01

Doelstellingen bepalen

We stellen op basis van jullie doelstellingen een strategie op. We brengen in kaart wie jullie klanten zijn, waar de behoefte ligt en hoe we samen jullie doelgroep bereiken. Zijn ze veel actief op Facebook of juist meer op Instagram of Pinterest?

02

Strategie

Vervolgens richten gaan we aan de slag met het opstellen van een strategie. Hoe kunnen wij het beste de doelstellingen behalen?

03

Wensen afstemmen

Op basis van jullie kennis over de markt en onze kennis over adverteren komen we tot ideeën en plannen. Op basis hiervan bepalen we de concrete doelstellingen en strategie.

04

Live

Wanneer het voorwerk klaar is, beginnen we met het uitvoeren van de plannen. We houden jullie nauw betrokken. Zo zijn we er zeker van dat we de juiste uitingen communiceren en jullie expertise overkomt op de klant.

05

Optimaliseren

Wanneer de resultaten zichtbaar zijn blijven we deze continu optimaliseren. We houden jullie marketingdoelstellingen bij de hand en kijken of we nog op koers liggen.

06

Klantcontact

Gedurende het proces hebben wij nauw contact. We focussen ons optimaal op jullie doelstellingen en kijken waar de potentie ligt om te groeien.

01 out of 01

Onze social advertising partners

20+ Jaar of resulaten en ervaring
43 Bedrijven die we hebben helpen groeien
Wovar
Wovar
Wovar behoort al een aantal jaren tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Met een omzet verdubbeling in de afgelopen 2 jaar is de rek er nog lang niet uit, iets waar we samen elke dag keihard voor werken.
De Houtboer
De Houtboer
De Houtboer is voorzien van een grote voorraad houtsoorten voor de meest uiteenlopende toepassingen. Door onze samenwerking bieden we een sterke fundering om verder te groeien.
Perdok
Perdok
Perdok verduurzaamt en elektrificeert fabrieksprocessen. Wij garanderen optimale sitefunctionaliteit en vergroten de zichtbaarheid. Hierdoor communiceert het bedrijf hun missie beter, bereikt het een groter publiek en maximaliseert groei.
Cookinglife
Cookinglife
Cookinglife, de retailer gespecialiseerd in keuken- en kookgerei, is al jarenlang onze partner. Ons team is onder andere verantwoordelijk voor de ontwikkeling en onderhoud van de site, waarbij we zorgen voor een optimale gebruiksvriendelijkhied.
Gabinova
Gabinova
Gabinova, bekend om hun uitgebreide assoritment aan schanskorven, levert hoogwaardige producten. Dankzij onze samenwerking realiseren we samen groei voor het bedrijf in zowel het binnen- als buitenland.
Skull Padel
Skull Padel
Skull Padel opereert in het hogere segment met kwalitatieve padeluitrusting. Met onze expertise bouwen we een solide basis, waarbij we ons samen richten op het verhogen van online verkoop.
Fietsunie
Fietsunie
Fietsunie is de grootste E-bike specialist van Nederland. Samen zijn we een sterk team en bieden we ondersteuning op verschillende fronten. Zo voorzien we de site van relevante content en beheren en optimaliseren we advertenties.

Veelgestelde vragen

Vind hier antwoorden op de belangrijkste vragen over Social advertising:

Heb je nog vragen? We zijn er om je te helpen.
Neem contact met ons op

Is jullie bedrijf geschikt?

Bij Windrose zijn we selectief. Voor elke partner hebben wij een lange en intensieve samenwerking voor ogen. We doen het samen en moeten samen aan de bak. Denk jij dat jullie bedrijf geschikt is voor een samenwerking? Wij horen graag waarom!