AD VISUALS

AD VISUALS

Je wil toffe content inzetten voor een advertentie campagne? Wij maken verschillende visuals, zoals single images, slideshows of stories, die geoptimaliseerd zijn voor Social. Neem contact op en we vertellen je precies hoe we voor jouw campagnes visuals in kunnen zetten.

VRIJBLIJVEND ADVIES nodig?

Laat jouw gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op!

Duidelijk beeld

In één opslag is duidelijk te zien wat de boodschap van jouw advertentie is 

Snel testen

Single images, carrousels en slideshows zijn makkelijk en snel te testen, wat helpt bij het optimaliseren van content

Opvallend

Goede content valt op en als het bewegende beelden zijn, zoals een slideshow, trekt dat heel snel de aandacht van jouw doelgroep 

Waarom jij zou moeten kiezen voor

Ad visuals

Naast dat er gebruik wordt gemaakt van teksten binnen een advertentie, wordt er altijd gebruik gemaakt van een visueel beeld. Ad visuals die wij maken zijn:

 

Single image

Een single image is een statisch beeld die een visuele indruk geeft van de advertentie. Het is gemakkelijk te maken en daarmee snel in te zetten.  Daarnaast zijn single images makkelijk te testen, want er kunnen meerdere worden gemaakt en ingezet worden. De kennis die we halen uit het testen, nemen we mee in de optimalisatie. Naast een stilstaand beeld kan een single image ook worden geanimeerd, waardoor er je een animatie krijgt die misschien meer kan aanspreken bij jouw doelgroep.  

 

Carrousel

Bij een carrousel kunnen er meerdere afbeeldingen naast elkaar worden gezet. De doelgroep kan hier doorheen swipen en krijgt op deze manier meerdere single images te zien. De single images kunnen verschillende boodschappen bevatten, 

wat er voor zorgt dat je in een advertentie veel kan vertellen.

 

Slideshow

Een slideshow is een kort filmpje waarbij er meerdere single images achter elkaar worden gezet. Een filmpje valt meer op dan een statisch beeld, dus een slideshow kan ervoor zorgen dat je makkelijk de aandacht van jouw doelgroep trekt. Binnen een slideshow kan je veel boodschappen kwijt, waardoor je veel over je bedrijf, product of dienst kan vertellen aan de doelgroep. 

 

Stories

Stories zijn de korte boodschappen die worden vertoond. Vaak maken we gebruik van drieluik stories, dit zijn korte samengevatte slideshow. De stories zijn beeldvullende visuals die automatisch afspelen, wat er voor zorgt dat de doelgroep niet snel wordt afgeleid van de boodschap. De stories houden vaak de aandacht vast en lokken een interactie uit bij de gebruiker. Deze vorm wordt vooral gebruikt op instagram, omdat hier de stories zeer populair zijn.

 

Ga met ons

dé samenwerking aan

Ga met ons

Dé samenwerking aan

wat wij doen voor

FLOER

Floer is een vloeren merk van Nederlandse bodem. Intussen werken we al sinds 2019 samen met Floer. Als we er op terugkijken kunnen we het een zeer succesvolle en leuke samenwerking noemen. Voor Floer zetten we advertenties in via Facebook, Instagram en Pinterest. Ook helpen we met de content strategie en content creatie. We combineren hierbij online met offline, aangezien Floer veel fysieke dealers heeft waar de vloeren gekocht kunnen worden door de consument. Lastig meetbaar, maar hier hebben we iets op bedacht!

Ga met ons

dé samenwerking aan

Klanten waar wij

Succes mee behalen

Ga met ons

Dé samenwerking aan

VRIJBLIJVEND ADVIES nodig?

Laat jouw gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op!

Bedankt! Je hoort binnen één werkdag wat van ons.