Melvin Abbringh

Melvin Abbringh

WindroseHQ Throwback: de afgelopen periode

Wat er wel niet allemaal kan veranderen in enkele maanden tijd. Op afgelopen 25 januari plaatsten we nog een infographic met de start van WindroseHQ in vogelvlucht, toen was het bedrijf nog maar 5 maanden jong en waren wij al erg trots op de eerste resultaten en cijfers.

Infographic 'De start van WindroseHQ in vogelvlucht' (25 januari 2019)
Inmiddels bestaat WindroseHQ nu 9 maanden en hebben we ons aantal klanten weten te verdubbelen. We hebben interessante connecties gelegd, onze bestaande samenwerkingen naar een hoger niveau getild en hebben onze kennis op gebied van Social Advertising flink uitgebreid.

Brainstormen op Ibiza | Reflectie en toekomst denken

Zo vlogen we in februari naar Ibiza; een totaal andere omgeving om eens kritisch te reflecteren en na te denken over wat komen gaat. We hebben op prachtige plekken mogen werken en brainstormen met betrekking tot de identiteit en de toekomst van ons groeiende bedrijf. Een inspirerende omgeving waar talrijke ideeën voor onze klanten, maar ook voor WindroseHQ zelf zijn ontstaan en – ja, echt! – uitgevoerd.

Team | We hebben er twee nieuwe collega’s bij

Renée is begin februari aangenomen als Creative Marketeer. Vanuit haar eigen bedrijf is ze ervaren in vormgeving, communicatie en klantrelaties. Ze zorgt inmiddels binnen WindroseHQ voor de creatieve input, waaronder visuele content en copies (teksten) en branding voor klanten en onszelf.

Lauren Josephine  is halverwege april ons team komen versterken op het Digital Marketing-front. Met haar toegewijde karakter leerde ze binnen no-time de ins en outs van dit vakgebied en voorziet klanten hedendaags van complete Social Advertising campagnes.

Website | Up-to-date

De website heeft een flinke update gehad. We presenteren nu met trots onze diensten, creaties en resultaten in een gebruiksvriendelijke omgeving binnen onze eigen huisstijl. Ook besloten we om ons Social Mediabeleid op de schop te gooien en op deze manier meer te delen over onze bezigheden. Zie hier onze LinkedIn-pagina en ons Instragram-account om up-to-date te blijven en mogelijk te leren van onze gratis Tips & Tricks.

Video-content | 200 and still counting..

We zijn deze periode ook begonnen met het aanbieden van video-content. De teller staat nu op meer dan 200 creaties en we merken dat deze vorm van content in combinatie met een juiste inzet – in een op maat gemaakte funnel – briljante resultaten kan opleveren. Door veel te experimenteren en te testen, komen we erachter welke video’s een goed en welke minder goed effect hebben. Deze learnings nemen we continu mee om onze dienstverlening te blijven verbeteren.

Resultaten | Trots!

We zijn wederom erg trots op de resultaten die we de afgelopen maanden hebben behaald. We werken met veel inspirerende mensen, toffe content en leuke acties. We kicken (en met name Laurens 😜) enorm op goede cijfers voor de klant, zoals hieronder. Dat smaakt ons naar meer!
Resultaten +134 sales
Resultaten +7000 leads

Twee voorbeelden van succesvolle campagnes die wij mochten opzetten en beheren.

Kennis delen | Inspireren en helpen

We vinden het leuk om ondernemers (groot en klein) te helpen en delen daarom onze kennis graag op een toegankelijke manier. Door gratis Tips & Tricks en blogs aan te bieden, kunnen bedrijven zelf aan de slag met simpele must-do’s. We hopen ondernemers te kunnen inspireren. Mocht dat even niet lukken, dan schieten we natuurlijk graag te hulp om mee te denken in concept tot uitvoering van Social Advertising campagnes.

De afgelopen maanden van Laurens | Digital Marketeer

“In september 2018 begonnen Melvin en ik de samenwerking binnen WindroseHQ. Een spannend moment voor beide, maar we kunnen inmiddels allang zeggen dat het goed is uitgepakt! In korte tijd heb ik heel veel kunnen leren van Melvin en tegelijkertijd mijn eigen opgedane ervaring bij een groot e-commerce bedrijf kunnen toepassen bij onze klanten.

Inmiddels zijn we met zijn vieren + kantoorhond Dribbel en hebben we een grote diversiteit in klanten. Dit maakt het nu nog veel leuker, interessanter en leerzamer. Het samenkomen van verschillende kwaliteiten/specialismen binnen ons team zie ik als één van de grootste succesfactoren die we binnen WindroseHQ hebben. Daarnaast, vind ik het mooi dat we ons onderscheiden met persoonlijke service en een heuse 24/7-instelling wanneer dat nodig is; alles om het maximale resultaat te halen voor onze klanten.”

Renée haar terugblik op de afgelopen periode | Creative Marketeer

“Zo.. Ik denk dat weinig mensen kunnen vertellen dat hun eerste werkweek bestond uit een reis naar Ibiza. Wat een mazzel! Ik heb binnen no-time Melvin, Laurens en het bedrijf kennen. Het heeft me laten inzien dat de online advertising wereld ontoereikend is; bizar hoeveel mensen je kunt bereiken en activeren.

WindroseHQ is binnen die wereld erg ervaren, dynamisch, persoonlijk gericht maar ook innovatief. Ik merk dat ik mijzelf snel ontwikkel door de kennis van collega’s, de kansen & vrijheid die ik krijg en de gezellige, ongedwongen werksfeer. Ik vind veel uitdaging in het nadenken over de identiteit en de toekomst van WindroseHQ. We zijn nog lang niet uitgeleerd!”

Lauren Josephine haar kijk op de afgelopen tijd | Digital Marketeer

“Ik ben nog niet zo lang bij het team, maar ik voelde me meteen ontzettend welkom! In het begin was het erg spannend omdat ik veel dingen nog moest leren en ervaren. In de korte tijd dat ik hier ben, heb ik ontzettend veel kennis opgedaan. Een tijdje geleden ben ik begonnen aan een studie Psychologie, iets wat ik goed wil gaan toepassen tijdens mijn werk. Het is leuk om de overlapping tussen Online Marketing en Psychologie te zien.

Het is super om deel uit te mogen maken van een team dat mij dagelijks ongelofelijk veel kennis, ervaring en gedrevenheid laat zien. Dit motiveert me om mijzelf te blijven ontwikkelen. Ik kan niet wachten om mee te groeien met WindroseHQ en te zien wat de toekomst ons nog gaat brengen.”

Melvin zijn visie op de laatste tijd | Digital Strategist

“De afgelopen periode was een mooi avontuur. En wat is het allemaal snel gegaan! Dit besef ik eigenlijk nu pas terwijl ik deze terugblik van de afgelopen periode doorlees. We hebben veel Social Advertising campagnes mogen inrichten en hebben ook voor diverse bedrijven hele toffe video-content mogen maken.

Wat ik vooral merk, is dat we continu aan het ontwikkelen zijn en een hoger niveau nastreven. We leren met name van de dingen die minder goed gaan en focussen ons daarnaast op de elementen die heel goed gaan. Een groot voordeel van het hebben van zoveel verschillende klanten is dat we de ‘best practices’ van een bepaalde klant vaak ook kunnen toepassen bij een andere klant die een heel ander type business heeft! Zo blijven we leren, ontwikkelen en onze klanten helpen groeien.”

Kortom, dat waren een paar bewogen maanden voor WindroseHQ! Op naar de volgende 10 jaar! 💪

Deel deze blog