WORDT GEZIEN VIA YOUTUBE

YOUTUBE. HET PLATFORM WAAR JE GEZIEN MOET WORDEN.

Via advertenties op YouTube zorgen we ervoor dat jouw merk zal verschijnen wanneer men video’s via dit kanaal bekijkt. De mogelijkheden bieden o.a. Ads die verplicht bekeken moeten worden indien de kijker zijn opgevraagde video wil zien. Door video-content in de juiste fases van de funnel in te zetten, bereiken we via YouTube de doelgroep, met de juiste boodschap.

YouTube is erg interessant om op te adverteren door de relatief lage CPM (kosten per 1000 vertoningen) en de zeer gerichte targeting mogelijkheden. YouTube Ads kunnen zowel voor, tijdens als na de door de kijker opgevraagde video worden vertoond.

 

Of je nu naamsbekendheid wil generen onder de juiste doelgroep of doelgericht jouw merk/product wilt verkopen; het kan via YouTube.

 

We zetten jouw video-content op een efficiënte wijze in en zorgen ervoor dat we altijd de juiste doelgroepen bereiken voor het product of merk dat jij wilt promoten.

BUT HOW?

YOUTUBE ADS ZIJN ONDER TE VERDELEN IN TWEE SOORTEN.

TRUEVIEW INSTREAM ADS

In het geval van TrueView InStream Ads kunnen kijkers een langer durende video Ad na vijf seconden overslaan.

Doen ze dat niet, dan neemt het aantal YouTube-videoweergaven toe wanneer de kijker 30 seconden van de videoadvertentie bekijkt of interactie heeft met de video; vanaf dan gelden de CPM kosten. Videoweergaven onder de 30 seconden leveren dus geen kosten op.

Deze vorm van YouTube Ads zijn geschikt voor bijvoorbeeld een productlancering of het overbrengen van een wat complexere boodschap.

BUMPER ADS

De Bumper Ad is een (maximaal) zes seconden non-skippable video Ad waarmee je een krachtige korte boodschap kunt overbrengen. Hierbij geldt altijd het CPM tarief.

Deze vorm van Advertising werkt goed als teaser of als advertentieherinnering in de retargetingfases.

Veel mensen kijken even snel op hun telefoon naar een doorgestuurde video of een berichtje op Social Media. Wil je een boodschap goed overbrengen? Dan zal je direct in de eerste seconden de aandacht moeten grijpen.

NIEUWSGIERIG HOE YOUTUBE ADS JOU VERDER KUNNEN HELPEN?

Geef jouw wensen aan en vraag vrijblijvend onze ideeën aan.