YOUTUBE ADVERTISING

YOUTUBE ADVERTISING

Meer resultaat halen uit Youtube Advertising? Bij WindroseHQ specialiseren we ons op het gebied van Youtube advertising en bijpassende en converterende content creatie. Bij ons heb je het campagne management en de creatie van converterende advertenties onder één dak. Hierdoor zijn wij in staat om keihard te groeien samen met onze klanten. 

VRIJBLIJVEND ADVIES nodig?

Laat jouw gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op!

Uitgebreide Targeting

Met Youtube advertising zijn er veel targeting mogelijkheden, zoals targetten op kanalen, doelgroep of life events

Volle aandacht

 

Veel waarde van de doelgroep aan een advertentie door de volle aandacht die ze geven bij het kijken van een video

Brand awareness

 

Goede manier om een product of dienst breed uit te lichten in een video advertentie die blijft hangen

Waarom jij zou moeten kiezen voor

Youtube advertising

Youtube advertising

Youtube Advertising is het tonen van advertenties op Youtube. Youtube is een goed platform om video advertenties te tonen aan een relevante doelgroep. 

 

In Youtube kan je goed content laten zien aan een relevante doelgroep. De target mogelijkheden zijn heel erg uitgebreid. Zo kan er worden getarget op een bepaalde doelgroep, kanaal of een bepaald thema binnen Youtube. Het algoritme van Youtube is al zo ver doorontwikkeld dat de advertenties aan de juiste gebruikers worden vertoond.

Via Youtube kan er heel mooi een merk worden uitgelicht via een video advertentie. Zo’n video advertentie wordt vaak getoond midden in video’s. De gebruiker kan de advertentie niet direct ontwijken, waardoor elke gebruiker volle aandacht heeft voor de advertentie. De waarde van Youtube advertenties ligt op deze manier veel hoger dan bij social advertising.

Ga met ons

dé samenwerking aan

Ga met ons

Dé samenwerking aan

wat wij doen voor

Isabel Bernard

Isabel Bernard is een gouden sieraden merk met een Frans tintje. Naast sieraden worden er ook tassen en andere accessoires verkocht. 

 

Sinds Isabel Bernard is gestart werken wij al met dit geweldige merk samen. We zijn hierbij betrokken op het gebied van het managen van de social campagnes, de strategie achter de content en de content creatie. Binnen 2 jaar zijn we samen enorm gegroeid en we zijn nog lang niet klaar!

Mockup Isabel Bernard 2

Internationalisering

Klanten waar wij

Succes mee behalen

Ga met ons

dé samenwerking aan

Ga met ons

Dé samenwerking aan

VRIJBLIJVEND ADVIES nodig?

Laat jouw gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op!

Bedankt! Je hoort binnen één werkdag wat van ons.