Zoekmachine optimalisatie
Maximaliseer je online zichtbaarheid: laat de concurrentie achter je met een optimale SEO-strategie.

Met zoekmachine optimalisatie maken onze specialisten jullie site of shop leesbaar voor zoekmachines als Google en Bing. Met als doel: meer bezoekers genereren

Onze specialismen

SEO content

We beginnen bij een uitgebreid zoekwoordenonderzoek om te begrijpen naar welke informatie jullie doelgroep op zoek is. Dit is de fundering van een effectieve SEO. Vervolgens verweven onze specialisten de zoekwoorden in relevante content. Met als doel de leesbaarheid voor zowel bezoekers als zoekmachines te verbeteren.

Linkbuilding

Door gebruik te maken van relevante backlinks zorgen wij ervoor dat de waarde van jullie websites stijgt. We focussen ons op het opbouwen van een natuurlijk linkprofiel met links van hoge kwaliteit. Onze linkbuilding strategieën verhogen de autoriteit en positie van je site of shop.

SEO Techniek

De achterkant van de website is net zo belangrijk als de voorkant. Zoekmachines zoals Google en Bing stellen diverse eisen aan de code en techniek van jullie website. Wij verbeteren de structuur en opzet van de techniek om de website te laten scoren. 

Onze werkwijze

De groeimethode voor SEO

Elke klant en behoefte is anders. We bepalen daarom samen met jou waar de nadruk op ligt en gaan als volgt te werk:

01

Huidige website analyseren

We voeren als eerst een SEO scan uit om te bepalen waar de focus ligt voor het verbeteren van de zichtbaarheid. Zo krijgen we inzichtelijk wat de huidige situatie is. Samen kijken we hoe we naar de gewenste situatie toewerken.

02

Strategie bepalen

Aan de hand van de scan stellen we een plan op om dit te realiseren. We bepalen welke diensten jullie verder helpen.

03

Lange termijnvisie

SEO is voortdurend in beweging. We stellen met behulp van relevante zoekwoorden een strategie op, waardoor bezoekers jullie op relevante zoekwoorden vinden.

04

Uitvoering

Vervolgens voeren onze specialisten de taken uit om de gewenste doelen en wensen te behalen.

05

Monitoren

We houden de posities voortdurend in te gaten. We zijn hierdoor goed op de hoogte van de prestaties en passen ze zo nodig aan.

06

Klantcontact

Betrokkenheid staat voorop. Jullie ontvangen maandelijks rapportages van de werkzaamheden en resultaten. Daarnaast kijken we voortdurend waar kansen liggen om de website nog beter te laten ranken.

01 out of 01

Onze SEO partners

20+ Jaar of resulaten en ervaring
43 Bedrijven die we hebben helpen groeien
ETQ Amsterdam
ETQ Amsterdam
ETQ creëert een modern minimalistisch perspectief op schoenen en kleding. Samen creëren wij jaarlijks online groei, met een verdubbeling in winstgevenheid sinds de samenwerking.
Groothandel Wiljan
Groothandel Wiljan
Wiljan heeft met zijn uitgebreide assoritment al meer dan 30 jaar een groothandel op het gebied van decoratie. Wij voorzien Wiljan al jarenlang van onze expertise en bieden hem van A tot Z onze specialismen in e-commerce en development aan.
TOV Essentials
TOV Essentials
Gouden sieraden handgemaakt van echt massief 14 karaat goud, dat is waar TOV Essentials voor staat. Met de focus op inspirerende content binnen een sterk marketingconcept, lanceert TOV als een raket binnen de sieradenmarkt.
De Houtboer
De Houtboer
De Houtboer is voorzien van een grote voorraad houtsoorten voor de meest uiteenlopende toepassingen. Door onze samenwerking bieden we een sterke fundering om verder te groeien.
Fietsunie
Fietsunie
Fietsunie is de grootste E-bike specialist van Nederland. Samen zijn we een sterk team en bieden we ondersteuning op verschillende fronten. Zo voorzien we de site van relevante content en beheren en optimaliseren we advertenties.
Mijn Auto Onderdelen
Mijn Auto Onderdelen
Mijn Auto Onderdelen, met een indrukkende voorraad van meer dan 2 miljoen onderdelen, is een dynamische klant. We richten ons specifiek op contentcreatie, waarbij we voortdurende de markt analyseren om nieuwe kansen te ontdekken en hun zichtbaarheid vergroten.
Gabinova
Gabinova
Gabinova, bekend om hun uitgebreide assoritment aan schanskorven, levert hoogwaardige producten. Dankzij onze samenwerking realiseren we samen groei voor het bedrijf in zowel het binnen als buitenland.
Witway
Witway
Witway is een toonaangevende leverancier in bouw en installatiematerialen. Met onze samenwerking realiseren we versterking in hun online aanwezigheid. Dit doen we door onder andere SEO-strategieën en gerichte SEA-campagnes.

Veelgestelde vragen

Vind hier antwoorden op de belangrijkste vragen over zoekmachine optimalisatie:

Heb je nog vragen? We zijn er om je te helpen.
Neem contact met ons op

Is jullie bedrijf geschikt?

Bij Windrose zijn we selectief. Voor elke partner hebben wij een lange en intensieve samenwerking voor ogen. We doen het samen en moeten samen aan de bak. Denk jij dat jullie bedrijf geschikt is voor een samenwerking? Wij horen graag waarom!