Maak van jullie bedrijf een succesmachine.

Windrose is een e-commerce versneller – een topclub zonder gedoe voor groei, speciaal voor bedrijven waar e-commerce de hoofdzaak is of zou moeten zijn.

Gewaardeerd partner van toonaangevende bedrijven

Over Windrose

De no-nonsense club waar resultaat voorop staat.

Sluit je aan en bouw aan vooruitgang. Met directe toegang tot een overvloed aan kennis en diensten binnen de e-commerce versnellen we succes. Net als Wovar, die hun omzet in één jaar van 8 naar 19 miljoen verdubbelde, gaan we samen met jullie ook voor topprestaties.

Onze service en oplossingen.

De krachtige e-commere accelerator.

We beloven minder gedoe, een efficiënte basis, meer marge per eenheid, een groter marktbereik en een hogere orderwaarde. Een sterker merk is ons doel. We voegen overal waar mogelijk waarde toe.
Windrose biedt toegang tot een team van experts en uitvoerende specialisten. Ons product combineert e-commerce strategieën en shopify ontwikkeling als krachtige klantengroeier.

98.1%

Groei in conversiepercentage

45.6%%

Reductie in vaste kostenstructuur

+112%
Stijging in winstgevendheid
(9,5%) Maandelijks
9.2
Klant beoordeling
Meer dan 25 reviews

Zet de volgende stap met jullie bedrijf.

Onze specialismen

Krijg direct exclusieve toegang tot onze experts en uitvoeringsteams. Ga voor ons grensverleggende e-commerce programma, onze Shopify development mogelijkheden of combineer ze. Wij stellen de benodigde specialismen aan voor jullie doelstellingen.

Bedrijfsprofiel

Geschikt voor bedrijven die streven naar krachtige online aanwezigheid: met een hoge gemiddelde orderwaarde (AOV), B2C schaalbaar, ambitieus en beheersbaar. Minimaal 1.000.000 jaaromzet.

Wat wij leveren

Bij Windrose gaan we verder dan het uitvoeren van de traditionele diensten. We zetten samen strategieën op en kijken voortdurend waar kansen liggen. Onze drijfveer is een gezonde groei voor onze klanten bevorderen.

Wat we beloven

Langetermijn schaalbaarheid. We beloven minder gedoe en een efficiënte basis met verhoogde opbrengsten, hogere marge per eenheid, uitgebreidere marktpresentatie en hogere orderwaarde. Een sterker merk. We voegen overal waar mogelijk waarde toe. Op korte termijn beloven we dat de klant ook inspanning moet leveren, dat we dit samen doen.

Deelnemende bedrijven

ETQ Amsterdam, TOV Essentials, Urban Woods

Marketing

E-commerce programma

Windrose biedt met het e-commerce programma direct toegang tot deskundige e-commerce specialisten en eigen uitvoeringsteams. Naast de specifieke diensten, zoals SEO, SEA en Social Ads en E-mailmarketing, stellen wij ons team van strategisch experts ter beschikking om jullie bedrijf te begeleiden naar succes.

Onze toegevoegde waarde

 • Door de wol geverfd. We doen het zelf ook.
 • Trackrecord van succesvolle samenwerkingen met o.a. Wovar, Diamonds by Me en eigen merk ETQ.
 • Directe toegang tot onze e-commerce experts en uitvoerende specialisten.
 • We leveren geen uren, we leveren resultaat.
 • Met kennis, energie en lef bouwen we eerst een sterke fundering en vervolgens vooruitgang.
 • We kijken verder dan de traditionele marketingmethoden.

Ontdek het programma

Webshop

Shopify

Development

Laat jullie site eruit springen en leg de basis voor een omzetboost. Maak kennis met onze Shopify development diensten, waarin we jullie site van A tot Z ontwerpen en ontwikkelen. Met exclusieve toegang tot ons team van developers, creëren wij een site die indruk maakt op elke bezoeker. Altijd met groei als doel.

Onze toegevoegde waarde

 • Leiding naar groei met schaalbaarheid en flexibiliteit voorop.
 • Totaalpakket van developers, designers en Shopify specialisten.
 • Lanceer een succesvolle shop dankzij onze bewezen designs en strategieën.
 • Blijf voorop lopen met onze continue Shopify doorontwikkeling.
 • Directe inzichtelijkheid in winstgevendheid dankzij onze best practices aan applicaties.
 • Minder gedoe, efficiënte basis en een sterker merk.

Ontdek onze diensten

Hoe werken we?

We ontwikkelen op maat gemaakte groeimethoden voor jullie bedrijf.

Elke sector of industrie heeft zijn eigen manier van werken, doelgroep en methoden voor doelgroepbepaling. Met ons deskundige en ervaren team vinden we altijd een geschikte oplossing om aan deze specifieke eisen te voldoen.

Optimalisatieproces

Bij Windrose houdt het niet op bij het opstellen van een strategie; we zijn toegewijd aan continu optimaliseren op basis van resultaten. We graven diep in de data, evalueren prestaties en passen onze aanpak indien nodig aan. Onze beslissingen zijn gebaseerd op concrete gegevens, waardoor jullie altijd een stap voor blijven.

Strategieontwikkeling

Na een grondige interne inventarisatie begint het echte werk: strategieontwikkeling. We stellen heldere doelstellingen, definiëren belangrijke parameters, zoals de Customer Acquisition Cost (CAC), en bedenken slimme manieren om de gemiddelde orderwaarde te verhogen. Elke stap binnen de marketingactiviteiten wordt uitgevoerd volgens een gedetailleerde marketingkalender. Met onze doordachte strategie sturen we jullie onderneming richting succes.

Interne inventarisatie en groei

We starten geen project zonder eerst een grondige interne inventarisatie uit te voeren. We analyseren de huidige Customer Acquisition Cost (CAC), Lifetime Value (LTV) en Average Order Value (AOV), maar dat is slechts het begin. We kijken ook naar de kostenverdeling van het bedrijf. Ons doel is om zoveel mogelijk middelen toe te wijzen aan marketing, omdat we geloven dat dit de drijvende kracht is achter duurzame groei.

Conversie en groei

We denken verder dan het huidige succes. Bij Windrose geloven we sterk in voortdurende uitdagingen om een nog hoger niveau van groei te bereiken voor jullie onderneming. Dit gaat verder dan de gebruikelijke diensten zoals SEA, SEO, en Social Ads. We analyseren voorraadposities, adviseren over het ideale voorraadniveau en zorgen voor een balans tussen stabiliteit en groeikansen. Windrose streeft naar gezonde groei, waarbij het principe ‘groei financiert groei’ centraal staat in onze visie.

Onze partners

20+ Jaren van resultaten en ervaring
43+ Bedrijven die wij hebben geholpen met groeien
ETQ Amsterdam
ETQ Amsterdam
ETQ creëert een modern minimalistisch perspectief op schoenen en kleding. Samen creëren wij jaarlijks online groei, met een verdubbeling in winstgevenheid sinds de samenwerking.
TOV Essentials
TOV Essentials
Gouden sieraden handgemaakt van echt massief 14 karaat goud, dat is waar TOV Essentials voor staat. Met de focus op inspirerende content binnen een sterk marketingconcept, lanceert TOV als een raket binnen de sieradenmarkt.
DiamondsByMe
DiamondsByMe
DiamondsByMe is de online winkel voor het samenstellen van gepersonaliseerde sieraden. Met een sterk concept werken we al jaren aan de online groei en zichtbaarheid in binnen- en tegenwoordig ook buitenland!
The Chesterfield Brand
The Chesterfield Brand
The Chesterfield Brand verkoopt stijlvolle en tijdloze leren tassen. Met een sterk merk realiseren we elk jaar meer online groei en wordt het merk inmiddels steeds verder in het buitenland uitgerold.
Floer
Floer
Floer vloeren zijn niet meer weg te denken uit het hogere segment interieur. Dankzij onze samenwerking staat er een winstgevend fundament, waarmee we ruimte hebben gecreëerd om marketing te bedrijven en groei te realiseren.
Wovar
Wovar
Wovar behoort al een aantal jaren tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Met een omzet verdubbeling in de afgelopen 2 jaar is de rek er nog lang niet uit, iets waar we samen elke dag keihard voor werken.
050media
050media
050media is het full-service marketingbureau uit Groningen. Dankzij onze unieke samenwerking worden klanten volledig ontzorgd op het gebiek van marketing en Shopify-development. Practice what you preach zit hiermee in ons DNA.
Sticky Lemon
Sticky Lemon
Sticky Lemon is een ijzersterk Nederlands kinderlabel. Eigenzinnig, kleurrijk, stoer en zonnig. Met onze samenwerking realiseren we al een aantal jaren de hoeveelheid brand awareness die zo’n sterk merk verdient.

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat de stap nemen met Windrose vragen kan oproepen. Hopelijk ben je op de hoogte van onze aanpak, succesvolle cases en methodologie. We hebben een beknopte lijst samengesteld van mogelijke vragen.

Heb je nog vragen? We zijn er om je te helpen.
Neem contact met ons op

Is jullie bedrijf geschikt?

Bij Windrose zijn we selectief. Voor elke partner hebben wij een lange en intensieve samenwerking voor ogen. We doen het samen en moeten samen aan de bak. Denk jij dat jullie bedrijf geschikt is voor een samenwerking? Wij horen graag waarom!