• Home
  • Shopify Development

Shopify Development

Maak van jullie site een klantmagneet.

Vertegenwoordig jullie bedrijf perfect online door middel van Shopify. Biedt bezoekers een optimale gebruikerservaring en maak het verschil. Samen realiseren we jullie doelen: of het nu gaat om het lanceren of herontwerpen van  een site of het uitbreiden van mogelijkheden op Shopify. Onze development specialisten staan voor jullie klaar.

Meer weten over ons Shopify specialisme?

Onze specialismen

De basis voor een omzetboost

Samen versterken we met onze specialismen de groei van jullie bedrijf. Dit doen we door een gepersonaliseerde Shopify site te creëren of te verbeteren die jullie unieke identiteit benadrukt en bevordert.

Shopify blueprint

Lanceer een succesvolle shop met ons eigen ontworpen Shopify Blueprint. Ontdek de mogelijkheden, bespaar tijd en biedt klanten een optimale winkelervaring!

Ontdek onze Shopify Blueprint

Shopify maatwerk

Een combinatie van een gebruiksvriendelijke site met een mooi design, waarbij de USP’s van jullie bedrijf en behoeften van de klanten naar voren komen. Onze webdevelopers en UX/UI designers maken speciaal voor jou een unieke webshop/site op maat.

Ontdek Shopify Maatwerk

Shopify doorontwikkeling

Technologie staat nooit stil, en jullie online zichtbaarheid zou dat ook niet moeten doen. Ga voor meer klanten, meer herhaalaankopen en gerichtere leads met doorontwikkelen. Voorkom technische  problemen en biedt klanten voortdurend de beste ervaring op jullie online platform.

Ontdek Doorontwikkeling

UX/UI design

Een succesvolle online aanwezigheid valt of staat bij de gebruikerservaring (UX) en het visuele ontwerp (UI). Onze UX/UI designers maken de shop niet alleen aantrekkelijk, maar ook gebruiksvriendelijk. De focus ligt altijd op de eindgebruiker.

Ontdek UX/UI design

Onze development partners

20+ Jaren van resultaten en ervaring
43 Bedrijven die wij hebben geholpen met groeien
ETQ Amsterdam
ETQ Amsterdam
ETQ creëert een modern minimalistisch perspectief op schoenen en kleding. Samen creëren wij jaarlijks online groei, met een verdubbeling in winstgevenheid sinds de samenwerking.
Groothandel Wiljan
Groothandel Wiljan
Wiljan heeft met zijn uitgebreide assoritment al meer dan 30 jaar een groothandel op het gebied van decoratie. Wij voorzien Wiljan al jarenlang van onze expertise en bieden hem van A tot Z onze specialismen in e-commerce en development aan.
TOV Essentials
TOV Essentials
Gouden sieraden handgemaakt van echt massief 14 karaat goud, dat is waar TOV Essentials voor staat. Met de focus op inspirerende content binnen een sterk marketingconcept, lanceert TOV als een raket binnen de sieradenmarkt.
Cookinglife
Cookinglife
Cookinglife, de retailer gespecialiseerd in keuken- en kookgerei, is al jarenlang onze partner. Ons team is onder andere verantwoordelijk voor de ontwikkeling en onderhoud van de site, waarbij we zorgen voor een optimale gebruiksvriendelijkhied.
Deurenexpress
Deurenexpress
Perdok
Perdok
Perdok verduurzaamt en elektrificeert fabrieksprocessen. Wij garanderen optimale sitefunctionaliteit en vergroten de zichtbaarheid. Hierdoor communiceert het bedrijf hun missie beter, bereikt het een groter publiek en maximaliseert groei.
Jollein
Jollein
Voor onze partner Jollein, specialist in babyartikelen, hebben we een dynamische site gerealiseerd. Door continue optimalisatie zorgt deze voor online groei en blijvende gebruiksvriendelijkheid.
The Chesterfield Brand
The Chesterfield Brand
The Chesterfield Brand verkoopt stijlvolle en tijdloze leren tassen. Met een sterk merk realiseren we elk jaar meer online groei en wordt het merk inmiddels steeds verder in het buitenland uitgerold.

Veelgestelde vragen

Vind hier antwoorden op de belangrijkste vragen over Shopify development:

Heb je nog vragen? We zijn er om je te helpen.
Neem contact met ons op

Is jullie bedrijf geschikt?

Bij Windrose zijn we selectief. Voor elke partner hebben wij een lange en intensieve samenwerking voor ogen. We doen het samen en moeten samen aan de bak. Denk jij dat jullie bedrijf geschikt is voor een samenwerking? Wij horen graag waarom!