• Home
  • Shopify doorontwikkeling

Shopify doorontwikkeling
Een razendsnelle website met de nieuwste technieken. Blijf up-to-date, ontwikkel jullie site of shop en wees concurrentie een stap voor.

De online wereld verandert continu. De website die het vorig jaar goed deed, voorziet je vandaag van technische problemen. Blijf je site of shop daarom altijd doorontwikkelen. Voorkom gedoe, sluit je bij ons aan en we gaan samen voor betere gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en conversies.

Waarom doorontwikkelen?

Dagelijks betere prestaties

We beginnen bij een uitgebreid zoekwoordenonderzoek om te begrijpen naar welke informatie jullie doelgroep op zoek is. Dit is de fundering van een effectieve SEO. Vervolgens verweven onze specialisten de zoekwoorden in relevante content. Met als doel de leesbaarheid voor zowel bezoekers als zoekmachines te verbeteren.

Optimale klantreis

Door gebruik te maken van relevante backlinks zorgen wij ervoor dat de waarde van jullie websites stijgt. We focussen ons op het opbouwen van een natuurlijk linkprofiel met links van hoge kwaliteit. Onze linkbuilding strategieën verhogen de autoriteit en positie van je site of shop.

Support

We bieden je doorlopende ondersteuning. Van telefoongesprekken tot meetings waarin we je resultaten tot in detail bespreken. Onze specialisten staan dagelijks voor je klaar met als doel: optimale groei.

Onze werkwijze

Groei met doorontwikkeling

Elke bedrijf en behoefte is uniek. Daarom stellen we in overleg met jullie de prioriteiten vast en pakken het als volgt aan: 

01

Concept

We voeren een analyse uit en leggen de waarden, doelen en behoeften vast.

02

Design

Op basis van de analyse sturen we een conceptdesign en ureninschatting voor het nieuwe design en overzetten naar code.

03

Bouwen

Na akkoord werken onze specialisten het plan uit tot het gewenste resultaat.

04

Testen

We testen en optimaliseren het ontwerp in deze fase. Dit gebeurt in een voor Google afgeschermde locatie.

05

Livegang

Wanneer alles goedgekeurd is, zetten we het project live en proosten we er samen op.

06

Contact

Na livegang blijven we in contact. We kijken of de doelen behaald worden en passen de functionaltiteiten daar indien nodig op aan. Daarnaast kijken we ook naar andere groeimogelijkheden voor jullie site/shop.

01 out of 01

Onze Shopify partners

20+ Jaar of resulaten en ervaring
43 Bedrijven die we hebben helpen groeien
ETQ Amsterdam
ETQ Amsterdam
ETQ creëert een modern minimalistisch perspectief op schoenen en kleding. Samen creëren wij jaarlijks online groei, met een verdubbeling in winstgevenheid sinds de samenwerking.
The Urban Woods
The Urban Woods
Met Urban Woods zetten we onze development expertise in om hun digitale platform te blijven versterken. We laten hun unieke woningen opvallen, wat bijdraagt aan hun bedrijfsgroei.
TOV Essentials
TOV Essentials
Gouden sieraden handgemaakt van echt massief 14 karaat goud, dat is waar TOV Essentials voor staat. Met de focus op inspirerende content binnen een sterk marketingconcept, lanceert TOV als een raket binnen de sieradenmarkt.
Cookinglife
Cookinglife
Cookinglife, gespecialiseerd in keuken- en kookgerei, is al jarenlang onze partner. Ons team is onder andere verantwoordelijk voor de ontwikkeling en onderhoud van de site, waarbij we zorgen voor een optimale gebruiksvriendelijkhied.
De houtboer
De houtboer
De Houtboer is voorzien van een grote voorraad houtsoorten voor de meest uiteenlopende toepassingen. Door onze samenwerking bieden we een sterke fundering om verder te groeien.
Jollein
Jollein
Voor onze partner Jollein, specialist in babyartikelen, hebben we een dynamische site gerealiseerd. Door continue optimalisatie zorgt deze voor online groei en blijvende gebruiksvriendelijkheid.
The Chesterfield Brand
The Chesterfield Brand
The Chesterfield Brand verkoopt stijlvolle en tijdloze leren tassen. Met een sterk merk realiseren we elk jaar meer online groei en wordt het merk inmiddels steeds verder in het buitenland uitgerold.
Wiljan
Wiljan
Wiljan heeft met zijn uitgebreide assortiment al meer dan 30 jaar een groothandel op het gebied van decoratie. Wij voorzien Wiljan al jarenlang van onze expertise en bieden hem van A tot Z onze specialismen in e-commerce en development aan.

Veelgestelde vragen

Vind hier antwoorden op de belangrijkste vragen over doorontwikkeling:

Heb je nog vragen? We zijn er om je te helpen.
Neem contact met ons op

Is jullie bedrijf geschikt?

Bij Windrose zijn we selectief. Voor elke partner hebben wij een lange en intensieve samenwerking voor ogen. We doen het samen en moeten samen aan de bak. Denk jij dat jullie bedrijf geschikt is voor een samenwerking? Wij horen graag waarom!