E-MAIL MARKETING

E-MAIL MARKETING

Meer resultaat halen uit E-mail marketing? Bij WindroseHQ specialiseren we ons op het gebied van e-mail marketing en bijpassende en converterende content creatie. Bij ons heb je het campagne management en de creatie van e-mail templates onder één dak. Hierdoor zijn wij in staat om keihard te groeien samen met onze klanten. 

VRIJBLIJVEND ADVIES nodig?

Laat jouw gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op!

Life time value

Met e-mail marketing de life time value van jouw doelgroep en klanten verhogen

Relatie opbouwen

 E-mail marketing is een goede manier om een relatie op te bouwen met jouw doelgroep

Goedkoop

Vergeleken met andere platforms is e-mail marketing een relatief goedkope manier van adverteren

Waarom jij zou moeten kiezen voor

e-mail marketing

e-mail marketing

Automations zijn het verzenden van e-mails op basis van het gedrag van jouw doelgroep. Al het gedrag van jouw doelgroep wordt online getraceerd om vervolgens op het juiste moment bepaalde interacties uit te lokken. Aan het gedrag en in de fases waar de gebruiker zich in bevindt, wordt een passende e-mail gestuurd.

 

Met e-mail marketing neemt de waarde die een klant voor jou heeft, de life time value, van jouw klanten toe. We kunnen dit verhogen door op een bepaalde manier automatische mails te sturen om als doel klanten meer te laten kopen. Per klant verschilt het hoe je hem het beste kan bereiken. Voor elk soort doelgroep die je hier wil bereiken werken we een funnel uit en maken we passende e-mails voor. Zo wordt elke e-mail op de klant gespecificeerd. 

 

E-mail marketing is een goedkope manier om klanten toch producten te laten kopen.  

 

Naast de technische kant van e-mail marketing, is het ook belangrijk dat de content er goed uitziet. Voor e-mails kunnen wij teksten schrijven en de e-mails vormgeven. Wij schrijven teksten die de boodschap duidelijk over laat brengen en mensen aanzet tot actie. Voor elke soort e-mail kunnen we een passende tekst schrijven. 

 

Bij de teksten zoeken we passende content die het geheel er visueel aantrekkelijk uit laten zien. Er kunnen afbeeldingen, kleuren en banners worden toegevoegd aan de e-mails. We zetten content in die passend is aan de doelgroep en de tone of voice van het bedrijf.

Ga met ons

dé samenwerking aan

Ga met ons

Dé samenwerking aan

wat wij doen voor

Isabel Bernard

Isabel Bernard is een gouden sieraden merk met een Frans tintje. Naast sieraden worden er ook tassen en andere accessoires verkocht. 

 

Sinds Isabel Bernard is gestart werken wij al met dit geweldige merk samen. We zijn hierbij betrokken op het gebied van het managen van de social campagnes, de strategie achter de content en de content creatie. Binnen 2 jaar zijn we samen enorm gegroeid en we zijn nog lang niet klaar!

Mockup Isabel Bernard 2

Internationalisering

Ga met ons

dé samenwerking aan

Klanten waar wij

Succes mee behalen

Ga met ons

Dé samenwerking aan

VRIJBLIJVEND ADVIES nodig?

Laat jouw gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op!

Bedankt! Je hoort binnen één werkdag wat van ons.