PINTEREST ADVERTISING

PINTEREST ADVERTISING

Meer resultaat halen uit Pinterest Advertising? Bij WindroseHQ specialiseren we ons op het gebied van Pinterest advertising en bijpassende en converterende content creatie. Bij ons heb je het campagne management en de creatie van converterende advertenties onder één dak. Hierdoor zijn wij in staat om keihard te groeien samen met onze klanten. 

VRIJBLIJVEND ADVIES nodig?

Laat jouw gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op!

Doelgroep

Met Pinterest is het gemakkelijk om een grote en relevante doelgroep met jouw ads te bereiken

Brand awareness

Door de ads op Pinterest laat je jouw doelgroep goed kennis maken met jouw merk

Inspireren

Inspireer jouw doelgroep en breng ze op nieuwe gedachtes. Daarnaast is traffic erg goedkoop via Pinterest

Waarom jij zou moeten kiezen voor

Pinterest advertising

Pinterest advertising

Pinterest Advertising is het tonen van advertenties op Pinterest. Deze advertenties zijn redelijk vergelijkbaar met social ads, maar Pinterest biedt verschillende mogelijkheden.

 

Wanneer iemand op Pinterest kijkt, bevinden zij zich vaak in de oriëntatiefase waarin ze opzoek zijn naar inspiratie en ideeën. Veel gebruikers zijn zich (nog) niet bewust van datgene wat ze zoeken. Hier kan mooi op in worden gespeeld met Pinterest advertenties.

 

Het platform kan goed gebruikt worden om brand awareness te creëren. Door content te gebruiken in de advertenties die de gebruiker laat inspireren, creëer je interesse naar jouw 

bedrijf of product. Dit is een goede manier om jouw branding goed naar voren laten komen en mensen makkelijk kennis laten maken met jouw bedrijf, product of dienst. Wanneer mensen deze Pins, de advertenties, opslaan of delen, stijgt de brand awareness steeds meer.

 

Daarnaast biedt Pinterest uitgebreide advertentie opties en targeting mogelijkheden. Met de uitgebreide targeting mogelijkheden kan je een groot bereik en daarmee traffic creëren. Het bereik wat je hiermee creëert is zeer waardevol, omdat dit de doelgroep is die je later weer kan aanspreken bij een nieuwe campagne.

Ga met ons

dé samenwerking aan

Ga met ons

Dé samenwerking aan

wat wij doen voor

Isabel Bernard

Isabel Bernard is een gouden sieraden merk met een Frans tintje. Naast sieraden worden er ook tassen en andere accessoires verkocht. 

 

Sinds Isabel Bernard is gestart werken wij al met dit geweldige merk samen. We zijn hierbij betrokken op het gebied van het managen van de social campagnes, de strategie achter de content en de content creatie. Binnen 2 jaar zijn we samen enorm gegroeid en we zijn nog lang niet klaar!

Mockup Isabel Bernard 2

Internationalisering

Ga met ons

dé samenwerking aan

Klanten waar wij

Succes mee behalen

Ga met ons

Dé samenwerking aan

VRIJBLIJVEND ADVIES nodig?

Laat jouw gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op!

Bedankt! Je hoort binnen één werkdag wat van ons.