• Home
  • Shopify blueprint

Shopify blueprint
Gebruiksvriendelijk, veelzijdig en schaalbaar.

Bespaar tijd en moeite met onze Shopify Blueprint. Samen richten we jullie webshop of site precies zoals jullie dat willen. Profiteer van de voordelen en ga voor een succesvol platform.

De voordelen van onze blueprints:

Gebruiksvriendelijk

De interface en intuïtieve tools zijn er zo op gericht dat iedereen hier wegwijs in is. Hierdoor beheren gebruikers moeiteloos de webshop.

Veelzijdig

Shopify staat bekend om zijn uitgebreide selectie aan apps. Via de Shopify App Store voegen gebruikers extra functionaliteiten toe, waardoor de website precies op maat is.

Schaalbaar

Voor zowel kleine als grote ondernemingen is het platform geschikt. Bereid het platform gemakkelijk uit naarmate jullie groeien.

Onze werkwijze

Een webshop naar jullie wensen

Elke klant en behoefte is anders. We bepalen daarom samen met jou waar de nadruk op ligt en gaan als volgt te werk:

01

Intake

We kijken samen naar jullie doelen en welke functionaliteiten we meenemen voor jullie shop en zetten een doel.

02

Blueprint keuze

We kiezen samen de blueprint en selecteren de extra features. 

03

Start

We gaan aan de slag, maken de omgeving aan, installeren de blueprint en zetten de basisinstellingen goed. 

04

Tussentijdse oplevering

Wanneer de shop in grote lijnen is opgezet, plannen we een check in. Zo zorgen we ervoor dat het de site/shop wordt die je voor ogen hebt. 

05

Afronding

Na de check werken we de laatste punten af en zetten we alles goed. 

06

Testen

Alle implementaties en wijzigen testen we in een tijdelijk afgeschermde locatie voor Google. 

07

Livegang

Wanneer de site naar behoren werkt en jullie goedkeurig heeft, is het tijd om live te gaan. 

08

Doorontwikkelen

Na livegang blijven we betrokken. We staan klaar om verdere ontwikkelingen, aanpassingen of nieuwe functionaliteiten toe te voegen. We blijven de site/shop continue optimaliseren.

01 out of 01

Onze Shopify partners

20+ Jaar of resulaten en ervaring
43 Bedrijven die we hebben helpen groeien
Deurenexpress
Deurenexpress
Perdok
Perdok
Perdok verduurzaamt en elektrificeert fabrieksprocessen. Wij garanderen optimale sitefunctionaliteit en vergroten de zichtbaarheid. Hierdoor communiceert het bedrijf hun missie beter, bereikt het een groter publiek en maximaliseert groei.
Jollein
Jollein
Voor onze partner Jollein, specialist in babyartikelen, hebben we een dynamische site gerealiseerd. Door continue optimalisatie zorgt deze voor online groei en blijvende gebruiksvriendelijkheid.
The Chesterfield Brand
The Chesterfield Brand
The Chesterfield Brand verkoopt stijlvolle en tijdloze leren tassen. Met een sterk merk realiseren we elk jaar meer online groei en wordt het merk inmiddels steeds verder in het buitenland uitgerold.
De Houtboer
De Houtboer
De Houtboer is voorzien van een grote voorraad houtsoorten voor de meest uiteenlopende toepassingen. Door onze samenwerking bieden we een sterke fundering om verder te groeien.
Groothandel Wiljan
Groothandel Wiljan
Wiljan heeft met zijn uitgebreide assoritment al meer dan 30 jaar een groothandel op het gebied van decoratie. Wij voorzien Wiljan al jarenlang van onze expertise en bieden hem van A tot Z onze specialismen in e-commerce en development aan.
The Urban Woods
The Urban Woods
Met Urban Woods zetten we onze development expertise in om hun digitale platform te blijven versterken. We laten hun unieke woningen opvallen, wat bijdraagt aan hun bedrijfsgroei.
ETQ Amsterdam
ETQ Amsterdam
ETQ creëert een modern minimalistisch perspectief op schoenen en kleding. Samen creëren wij jaarlijks online groei, met een verdubbeling in winstgevenheid sinds de samenwerking.

Veelgestelde vragen

Vind hier antwoorden op de belangrijkste vragen over onze Shopify blueprint:

Heb je nog vragen? We zijn er om je te helpen.
Neem contact met ons op

Is jullie bedrijf geschikt?

Bij Windrose zijn we selectief. Voor elke partner hebben wij een lange en intensieve samenwerking voor ogen. We doen het samen en moeten samen aan de bak. Denk jij dat jullie bedrijf geschikt is voor een samenwerking? Wij horen graag waarom!