• Home
  • Shopify maatwerk

Shopify maatwerk voor jullie site of shop
Profiteer van een uniek online platform: de USP’s van jullie bedrijf en de behoeften van de klanten onder één dak.

Het kiezen voor een website/shop op maat geeft je niet alleen een prachtig design. Het onderscheidt jullie ook direct van concurrenten. Werk samen met ons aan een platform dat precies aansluit bij jullie doelgroep en klanten trekt.

De voordelen van maatwerk:

Focus op balans

Als Shopify partner ontwikkelen wij gemakkelijk een webshop/site op maat. De focus ligt op de juiste balans tussen de best mogelijke kwaliteit, snelheid en gebruiksvriendelijkheid.

Afgestemd op jullie wensen

Een webshop/site op maat geeft het bedrijf de vrijheid om precies te krijgen wat je wilt. Geef de wensen door en wij zetten dit om tot een perfect functionerend platform

Aansluiting op de klantreis

De klantreis van jullie gebruikers brengen we in kaart. Onze designers spelen slim in op deze behoeften en de bijbehorende touchpoints. Op deze manier stemmen we het design volledig af op de klant.

Onze werkwijze

Groeien met maatwerk

Elke klant en behoefte is anders. We bepalen daarom samen met jou waar de nadruk op ligt en gaan als volgt te werk:

01

Doelen identificeren

We starten met het identificeren van jullie doelgroep en de doelen die daarbij horen. Ligt de focus op meer nieuwe bezoekers, een hoger bon-gemiddelde of juist meer herhaal aankopen?

02

Strategie bepalen

We gaan voor maximaal resultaat. We zetten een strakke strategie die aansluit op jullie doelen. We kijken samen hoe we inspelen op de klantreis van jullie bezoekers.

03

Creatie

Het team van specialisten gaat aan de slag. Van het uitzoeken van relevante zoekwoorden, het uitwerken van content tot het maken van foto’s en video’s. Alles wat creatie omvat verrichten we in deze fase.

04

Check

Wanneer de site is opgemaakt, wordt er een check gedaan. Is alles zo als afgesproken? Willen we nog dingen veranderen? Jullie krijgen hierin de mogelijkheid om de content nog aan te laten passen voor livegang.

05

Live

Zodra alles goed staat en is gecheckt, gaat de site of shop live. 

06

Klantcontact

Na livegang blijven we nauw betrokken. We monitoren alle resultaten en zullen de voortgang richten jullie doelen voorop stellen. Iedere maand ontvangen jullie een rapportage met de werkzaamheden en resultaten van de afgelopen maand. Daarnaast kijken we naar nieuwe focuspunten voor de komende maanden en optimaliseren we voortdurend.

01 out of 01

Onze Shopify partners

20+ Jaar of resulaten en ervaring
43 Bedrijven die we hebben helpen groeien
ETQ Amsterdam
ETQ Amsterdam
ETQ creëert een modern minimalistisch perspectief op schoenen en kleding. Samen creëren wij jaarlijks online groei, met een verdubbeling in winstgevenheid sinds de samenwerking.
De Houtboer
De Houtboer
De Houtboer is voorzien van een grote voorraad houtsoorten voor de meest uiteenlopende toepassingen. Door onze samenwerking bieden we een sterke fundering om verder te groeien.
TOV Essentials
TOV Essentials
Gouden sieraden handgemaakt van echt massief 14 karaat goud, dat is waar TOV Essentials voor staat. Met de focus op inspirerende content binnen een sterk marketingconcept, lanceert TOV als een raket binnen de sieradenmarkt.
Cookinglife
Cookinglife
Cookinglife, de retailer gespecialiseerd in keuken- en kookgerei, is al jarenlang onze partner. Ons team is onder andere verantwoordelijk voor de ontwikkeling en onderhoud van de site, waarbij we zorgen voor een optimale gebruiksvriendelijkhied.
Jollein
Jollein
Voor onze partner Jollein, specialist in babyartikelen, hebben we een dynamische site gerealiseerd. Door continue optimalisatie zorgt deze voor online groei en blijvende gebruiksvriendelijkheid.
The Chesterfield Brand
The Chesterfield Brand
The Chesterfield Brand verkoopt stijlvolle en tijdloze leren tassen. Met een sterk merk realiseren we elk jaar meer online groei en wordt het merk inmiddels steeds verder in het buitenland uitgerold.
Urban Woods
Urban Woods
Met Urban Woods zetten we onze development expertise in om hun digitale platform te blijven versterken. We laten hun unieke producten opvallen, wat bijdraagt aan hun bedrijfsgroei.
Groothandel Wiljan
Groothandel Wiljan
Wiljan heeft met zijn uitgebreide assortiment al meer dan 30 jaar een groothandel op het gebied van decoratie. Wij voorzien Wiljan al jarenlang van onze expertise en bieden hem van A tot Z onze specialismen in e-commerce en development aan.

Veelgestelde vragen

Vind hier antwoorden op de belangrijkste vragen over Shopify maatwerk:

Heb je nog vragen? We zijn er om je te helpen.
Neem contact met ons op

Is jullie bedrijf geschikt?

Bij Windrose zijn we selectief. Voor elke partner hebben wij een lange en intensieve samenwerking voor ogen. We doen het samen en moeten samen aan de bak. Denk jij dat jullie bedrijf geschikt is voor een samenwerking? Wij horen graag waarom!