STRATEGIE

STRATEGIE

Met jouw campagnes en resultaten naar het volgende niveau? Laat ons meekijken en alle verschillende kanalen die worden ingezet optimaliseren. Bij een strategie sessie kijken we vooral naar de setup van een campagne, de attributie tussen de verschillende kanalen en zullen we de KPI’s die behaald worden naast onze benchmarks leggen om te kijken waar de meeste winst te behalen valt.

VRIJBLIJVEND ADVIES nodig?

Laat jouw gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op!

Bewezen resultaat

Een strategie wordt gemaakt op basis van huidige data en kennis van on

We groeien mee

Vaak beginnen we vanaf 0 en kunnen we naar miljoenen toe groeien

Snel ontwikkelen

Alles wat we leren van andere klanten nemen we mee, waardoor we snel ontwikkelen en altijd up to date zijn

Waarom jij zou moeten kiezen voor

strategie

Een strategie bestaat uit aanbevelingen die we doen om meer uit de (huidige) campagnes te halen. We kijken met een helikopterview naar alle aspecten die daarbij horen. Vanuit hier zien we precies waar en hoe we het beste een campagne kunnen inzetten. Zo kunnen we Social, Pinterest en Youtube ads inzetten.

Wanneer we beginnen met het uitdenken van een strategie worden er eerst drie vragen gesteld: Waar wil je naartoe? Wat is er al? En waar loop je op vast? De antwoorden zullen een beeld 

geven van het doel en wat er nodig is voor de campagne. Daarnaast wordt er gekeken naar de huidige resultaten, hier wordt een analyse van gemaakt. Alles bij elkaar geeft het een goed beeld van wat er kan worden bereikt en hoe dit zou moeten worden aangepakt. 

 

Een strategie bevat verschillende aspecten die belangrijk zijn voor het creëren van de optimaal werkende campagne.

Ga met ons

dé samenwerking aan

Ga met ons

Dé samenwerking aan

wat wij doen voor

Isabel Bernard

Isabel Bernard is een gouden sieraden merk met een Frans tintje. Naast sieraden worden er ook tassen en andere accessoires verkocht. 

 

Sinds Isabel Bernard is gestart werken wij al met dit geweldige merk samen. We zijn hierbij betrokken op het gebied van het managen van de social campagnes, de strategie achter de content en de content creatie. Binnen 2 jaar zijn we samen enorm gegroeid en we zijn nog lang niet klaar!

Ga met ons

dé samenwerking aan

Klanten waar wij

Succes mee behalen

Ga met ons

Dé samenwerking aan

VRIJBLIJVEND ADVIES nodig?

Laat jouw gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op!

Bedankt! Je hoort binnen één werkdag wat van ons.