UX/UI design
Blaas bezoekers omver met een schitterend design en verhoog conversies.

Waar bij UI design de vormgeving van de website centraal staat, gaat UX design juist meer om de gebruikerservaring. Zowel UI als UX design brengen de behoefte van de bezoeker van A tot Z bij elkaar.

Wat het inhoudt:

UI design

User Interface design focust zich op de uitstraling van de site of shop. De specialist houdt hier rekening mee maar kijkt ook of de site aansluit op de doelgroep. Het doel van het design is om aandacht te trekken en de bezoeker tot conversies over te laten gaan

UX design

Een heldere en logische menustructuur met een doortastende zoekfunctie. UX design richt zich op de User eXperience, waarbij de website ervaring voorop staat. Laat je bezoekers niet verdwalen, maar altijd de juiste weg vinden.

Onze werkwijze

Groeimethode met UX/UI design

Elk bedrijf heeft unieke behoeften. We werken nauw samen om de focus van jullie project te bepalen en gaan als volgt te werk:

01

Wensen

We starten met een gesprek waarin we jullie wensen vaststellen.

02

Analyseren

Vervolgens analyseert de UX/UI designer de wensen en ervaringen van de gebruikers.

03

Klantreis

Op basis van de analyse stellen we een plan op om de Customer Journey te verbeteren.

04

Advies

De UX/UI designer brengt adviezen uit aan het team. De developers en visual designers verbeteren op basis van deze adviezen de user experience.

05

Testen

Alle implementaties en wijzigen worden vervolgens getest.

06

Livegang

Als alles naar behoren werkt en het design goedkeuring heeft, proosten we samen op de livegang!

01 out of 01

Onze Shopify partners

20+ Jaar of resulaten en ervaring
43 Bedrijven die we hebben helpen groeien
Jollein
Jollein
Voor onze partner Jollein, specialist in babyartikelen, hebben we een dynamische site gerealiseerd. Door continue optimalisatie zorgt deze voor online groei en blijvende gebruiksvriendelijkheid.
De Houtboer
De Houtboer
De Houtboer is voorzien van een grote voorraad houtsoorten voor de meest uiteenlopende toepassingen. Door onze samenwerking bieden we een sterke fundering om verder te groeien.

Veelgestelde vragen

Vind hier antwoorden op de belangrijkste vragen over UX/UI design:

Heb je nog vragen? We zijn er om je te helpen.
Neem contact met ons op

Is jullie bedrijf geschikt?

Bij Windrose zijn we selectief. Voor elke partner hebben wij een lange en intensieve samenwerking voor ogen. We doen het samen en moeten samen aan de bak. Denk jij dat jullie bedrijf geschikt is voor een samenwerking? Wij horen graag waarom!