VIDEOPRODUCTIE

VIDEOPRODUCTIE

Je wil toffe video’s inzetten voor een advertentie campagne? Wij maken in een dag meerdere video’s die geoptimaliseerd zijn voor Social. Neem contact op en we vertellen je precies hoe we voor jouw campagnes een videoproductie in kunnen zetten.

VRIJBLIJVEND ADVIES nodig?

Laat jouw gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op!

Alles bij één partij

Alles wat komt kijken bij een videoproductie wordt intern geregeld bij één partij

Extreem veel content

Tijdens een video dag worden er meerder video’s gemaakt, die op verschillende manieren en plekken ingezet kunnen worden

Meerdere plaatsingen

De video’s zijn geschikt om in te zetten bij verschillende plaatsingen

Waarom jij zou moeten kiezen voor

videoproductie

videoproductie

Videoproductie is het proces van het schrijven van scripts tot aan het uploaden van de advertenties. Een volledig videoproject pakken we intern met het gehele content team aan. Binnen een videoproductie wordt er een concept bedacht, scripts geschreven, locaties bepaald, gefilmd en video’s naderhand bewerkt.

Wanneer er een videoproductie er aan zit te komen, wordt eerst het concept van de video’s uitgewerkt. Aan de hand van het concept worden scripts geschreven, die ingezet worden tijdens de filmdag. De scripts worden altijd in samenspraak met jou goedgekeurd. Daarnaast kijken we naar leuke locaties en zorgen we dat hier gefilmd kan worden.

Op de dag dat we gaan filmen, zorgen we dat alles gereed is en het benodigde filmmateriaal klaarstaat. Tijdens deze dag schieten we een hele batch aan video’s, die later voor verschillende doeleinden kunnen worden ingezet. 
Wanneer de video’s zijn geschoten, worden deze nabewerkt door onze videograaf. Hij zorgt ervoor dat er voor elke fase van de funnel een passende video komt. Zo kunnen we alles zo snel mogelijk inzetten voor social advertising!

Ga met ons

dé samenwerking aan

Ga met ons

Dé samenwerking aan

wat wij doen voor

FLOER

Floer is een vloeren merk van Nederlandse bodem. Intussen werken we al sinds 2019 samen met Floer. Als we er op terugkijken kunnen we het een zeer succesvolle en leuke samenwerking noemen. Voor Floer zetten we advertenties in via Facebook, Instagram en Pinterest. Ook helpen we met de content strategie en content creatie. We combineren hierbij online met offline, aangezien Floer veel fysieke dealers heeft waar de vloeren gekocht kunnen worden door de consument. Lastig meetbaar, maar hier hebben we iets op bedacht!

Ga met ons

dé samenwerking aan

Klanten waar wij

Succes mee behalen

Ga met ons

Dé samenwerking aan

VRIJBLIJVEND ADVIES nodig?

Laat jouw gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op!

Bedankt! Je hoort binnen één werkdag wat van ons.